Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

LABORATORI MIKROBIOLOGJIK

Laboratori mikrobiologjik është gjithmonë i përgatitur t’i përgjigjet pyetjeve rreth sëmundjeve të shkaktuara nga mikroorganizma. Me metodat më bashkëkohore të shqyrtimit, standardet aktuale europiane dhe kontrollin e jashtëm të cilësisë së punimit, jep kontribut të madh në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve infektive.

Ndërsa jashtë spitalit, të gjitha simptomat e sëmundjeve infektive, si temperatura e lartë, ethet, kolla, dhimbja e fytit, problemet me sinuset, problemet me urinimin, infeksione të lëkurës dhe plagë, probleme gjenitale etj., është e domosdoshme që të mbështeten me shqyrtim mikrobiologjik, për shkak të vërtetimit të diagnozës dhe të gjithë terapisë, që nënkupton edhe aplikim të arsyeshëm të antibiotikëve.