Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

МИКРОБИОЛОШКА ЛАБОРАТОРИЈА

Микробиолошката лабораторија е секогаш подготвена да одговори на сите прашања околу болестите предизвикани од микроорганизми. Со најсовремени методи на испитување и актуелни европски стандарди и надворешна контрола на квалитет на работење, таа дава огромен придонес во дијагностицирањето и третманот на инфективните заболувања.

А вон болницата, сите симптоми на заразни заболувања, како покачена температура, треска, кашлица, гушоболка, проблеми со синуси, проблеми со мокрење, инфекции на кожа и рани, генитални проблеми и друго, неопходно е да се поткрепат со микробиолошко испитување, заради потврдување на дијагноза и целна терапија, што подразбира и разумна примена на антибиотици.