Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Psikiatri

 

 

 

 

 

 

 

 

Diagnozë dhe trajtim të:

  • Çrregullimeve neurotike,
  • Çrregullime psikosomatike
  • Çrregullim stresues postraumatik
  • Stres kronik, pagjumësi
  • Frikë paniku,
  • Gjendje fobie
  • Çrregullime psikoorganike
  • Gjendje çmendurie