Закажете преглед

Закажи преглед

Домашна посета

Почитувани,

Zan Mitrev Clinic воведува нова услуга- ДОМАШНА ПОСЕТА со преглед од кардиолог, за сите пациенти кои поради пандемијата не можат да дојдат во нашата клиника, а имаат кардиоваскуларни заболувања.

Закажете термин за домашна посета во период од 07 до 20 часот секој работен ден, а за викенд од 07 до 15 часот, преку телефонскиот број:  02/3091 484 или преку електронската пошта: infosalter@zmc.mk.

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Психијатрија

 

 

 

 

 

 

 

 

Дијагноза и третман на:

  • Невротски нарушувања,
  • Психосоматски растројства
  • Постравматско стресно растројство
  • Хроничен стрес, несоници
  • Паничен страв,
  • Фобични состојби
  • Психооргански нарушувања
  • Дементни состојби