Trajnim për mbushëset dermale në qendrën tonë për dermatologji estetike

Ngjarje

Shtator 09,2021

Investimi i vazhdueshëm në zbatimin praktik të njohurive është vendimtar në punën e përditshme të mjekëve tanë. Këtë herë në qendrën tonë për dermatologji estetike u mbajt seminar njëditor për aplikimin e mbushësve të lëkurës. Edukimi ishte i tipit ,,hands-on,, i mbajtur nga edukatoret Dr. Gorana Bjelic dhe Dr. Anxhelka Ilieva të cilat punuan me markën Belotero të Merz Aesthetics. Të gjitha modelet u larguan të kënaqura nga trajtimi i zbukurimit në të cilin mori pjesë aktive edhe dermatologia jonë Dr. Aleksandra Lazarevska.Ky është trajnimi i parë i këtij lloji, dhe të tjerë do të pasojnë në qendrën për dermatologji estetike, e cila është plotësisht e gatshme për ngjarje të këtij lloji.