-20% на кардио пакет – На вашето срце му е потребна грижа

Дневна доза здравје

ноември 11,2021

Почнувајќи од 5 ноември заклучно 31.12.2021 година, нашиот најбаран преглед – кардиоваскуларниот пакет е со промотивна цена од -20%. Затоа, не одложувајте повеќе, доверете го вашето срце на нашите кардиолози и бидете сигурни дека е во вистинските раце.

Кардиоваскуларнот пакет опфаќа комплетен преглед на вашето срце и крвни садови и се состои од: ЕХО на срце, ЕКГ, доплер на каротидни артерии, доплер на периферни крвни садови и преглед на аорта.

На располагање се термини кај сите наши кардиолози: д-р Тања Анѓушева, д-р Вилама Ампова-Соколов, доц. д-р Планинка Зафировска, д-р Енвер Идоски, д-р Шпенд Идризи, проф. д-р Милка Клинчева, д-р Иван Милев, д-р Дашурие Незир, д-р Илија Нешковски, д-р Петар Угуров Закажете термин кој ви одговара на 02/3091-481