Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

14.09.2012

1 година од постоењето на Поликлиника Филип Втори Струмица

По повод 1 година од постоењето на Поликлиника Филип Втори Струмица, од 17-21 Септември ќе се организира акција на прегледи со 50% попуст за пациентите од југоисточниот дел на Македонија и тоа по следниот распоред:

Понеделник : Др.Енвер Идоски (кардиолшки прегледи)Др.Никола Христов ( васкуларни прегледи)

Вторник: Др.Вилма Ампова Соколов ( кардиолшки пргелди)Др.Билјана Божиновска и Др.Јасмина Зафировска ( ехо прегледи на тироидна жлезда и одредување на терапија

Среда: Др.Иван Милев ( кардиолошки прегледи за вродени срцеви маани кај деца и возрасни)Др.Сашо Младеновски ( ортопедски прегледи за новороденчиња, деца и возрасни)

Четврток: Др.Жан Зимбаков ( кардиолошки прегледи)Др.Марјан Кузманоски ( уролошки прегледи)Др.Антон Кладорабски ( спирометрија)

Петок: Др.Борјанка Георгиева ( болести на срцето)Др.Антон Кладорабски ( спирометрија)Др.Елена Амбаркова Виларова ( трансфузиолошки прегледи)

За закажување на термин за преглед потребно е да се јавите на 034/320-302.

ОД ПРЕВЕНЦИЈА ДО ИНТЕРВЕНЦИЈА

ПОЛИКЛИНИКА ФИЛИП ВТОРИ СТРУМИЦА