Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

30.03.2010

28.03.2008 – Симпозиум „Новини во педијатријата 2008“

Од 28-29 Март 2008 Година во Хотел Aлександар Палас се одржа Симпозиум „Новини во педијатријата 2008“ во организација на македонско лекарско друштво, здружение на педијатрите во македонија, Клиника за детски болести, каде што активно учество земаа Академик Др. Жан Митрев со предавање на тема „Кардиохируршки третман на пациенти со вродени срцеви маани 2000-2008“ и Др. Иван Милев со предавање на тема „Вродени срцеви маани – интервентен третман во РМ, 2003-2008 година, резултати и перспективи“.