Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

01.04.2014

Akreditime laboratorike

Akreditime laboratorike

Në hap me standardet botërore, laboratori tonë biokimik është nën kontroll të përditshëm, komplet të kualitetit nga institucione të standardizuara ndërkombëtare. (EQAS – External Quality Assurance Services)

Si rezultat i nivelit të tij të lartë për kualitet, siguri dhe standardizim, laboratori biokimik fitoi edhe një certifikatë ndërkombëtare me vulë të artë për nivel të lartë të kontrollit të kualitetit të tij për të gjitha aparatet. (analizues biokimik, numërues imunologjik dhe hematologjik)

Ajo do të thotë se komplet të gjitha analizat në laboratorin tonë janë shumë të standardizuara, të certifikuara dhe të vërtetuara si të sigurta nga institucion i specializuar ndërkombëtar.

Ai është çmim për ekzistimin tonë të suksesshëm dhjetëvjeçar sipas standardeve botërore, për shkak të asaj se qëndrojmë komplet pas saktësisë dhe sigurisë së rezultateve tona të dhëna.