Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

16.11.2010

БОЛНИЦАTA ФИЛИП ВТОРИ ОРГАНИЗИРА АКЦИЈА ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА КАРДИОВАСКУЛАРНИТЕ БОЛЕСТИ

28

СПЕЦИЈАЛНАТА БОЛНИЦА ЗА ХИРУРШКИ БОЛЕСТИ ФИЛИП ВТОРИ ОРГАНИЗИРА АКЦИЈА ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА КАРДИОВАСКУЛАРНИ БОЛЕСТИ НА НАСЕЛЕНИЕТО ЗАБОЛЕНО ОД ШЕЌЕРНА БОЛЕСТ

По повод Светскиот ден за превенција на населението од дијабет ( шеќерна болест), во период од 10-16 Ноември 2010 година, специјалистите од Болница Филип Втори ќе вршат бесплатни кардиоваскуларни прегледи.

За закажување на бесплатен кардиоваскуларен преглед сите заинтересирани потребно е да се јават во Инфо Центарот на Филип Втори на 02/3111-411, во период од 09-17 часот.