Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

24.03.2010

Донација на др.Митрев за ваквинација на пензионерите

Средства за 100 вакцини за заштита од сезонскиот грип се донирани на Здружението на пензионерите – Кисела Вода.На 10 и 11 ноември вакцините беа аплицирани на 100 пензионери од Здружението во просториите кои за таа цел ги одстапи Заводот за здравствена заштита. По успешното завршување на акцијата за вакцинација, пензионерите изразија голема благодарност за овој хуман гест на др.Митрев.