Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

16.11.2010

ДР.ТАЊА АНЃУШЕВА – ПОКАНЕТ ПРЕДАВАЧ ОД СТРАНА НА КОМПАНИЈАТА GAMBRO НА 37. ЕВРОПСКИ КОНГРЕС ЗА ВЕШТА

ДР.ТАЊА АНЃУШЕВА – ПОКАНЕТ ПРЕДАВАЧ ОД СТРАНА НА КОМПАНИЈАТА GAMBRO НА 37. ЕВРОПСКИ КОНГРЕС ЗА ВЕШТАЧКИ ОРГАНИ, ОДРЖАН ВО СКОПЈЕ

Во рамките на 37. Европски конгрес за вештачки органи што се одржа во Скопје во периодот од 8. до 11.09.2010, др. Тања Анѓушева ја имаше честа да биде поканет предавач од страна на компанијата Gambro. Темата на презентацијата беше од областа на хемодијализата, со наслов “Рено-ренална заместителна терапија на кардиохируршка интензивна нега”.