Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

25.09.2014

Филип Втори и вработените

Филип Втори и вработените

Ѓорѓи Васев, медицински техничар во Дијагостички Центар Филип Втори од Велес, во својата 1.5 годишна работа во болницата покажа голем ентузијазам и исклучителни залагања.

Како резултат на овие позитивни карактеристики, кои треба да бидат ПРИМЕР за сите млади луѓе кои започнуваат да ја градат својата професионална кариера, Ѓорѓи доби велосипед за награда од управата на болницата Филип Втори.