Филип Втори и вработените

Дневна доза здравје

септември 09,2014

Филип Втори и вработените

Ѓорѓи Васев, медицински техничар во Дијагостички Центар Филип Втори од Велес, во својата 1.5 годишна работа во болницата покажа голем ентузијазам и исклучителни залагања.

Како резултат на овие позитивни карактеристики, кои треба да бидат ПРИМЕР за сите млади луѓе кои започнуваат да ја градат својата професионална кариера, Ѓорѓи доби велосипед за награда од управата на болницата Филип Втори.