Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

03.02.2023

Грижата за здравјето нека биде на прво место

Навременото откривање дури и на најтешката болест спасува живот

Секоја година на 4 Февруари се одбележува Светскиот ден на борба против канцер. На овој ден се преземаат голем број активности ширум светот со цел подигање на свеста за рана детекција на оваа болест со помош превентивни прегледи. Клиничката болница Жан Митрев со цел да придонесе кон добивање на битката, под наслов ,,Заврши ја борбата пред да почне,, обезбеди специјални цени на голем број прегледи во периодот до 31 март 2023 година.

 • Гинеколошки преглед 2000ден.
 • Детекција на ХПВ (брис) 2500ден.
 • Тумор маркер ПСА 600ден.
 • Ехо на дојка 1500ден.
 • Ехо на тироидеа 2000ден.
 • 2D мамографија 2000ден.
 • 3D мамографија 3000ден.
 • Fotofinder- скенирање на кожа/бенки 6000ден.
 • МСКТ нативна (бели дробови) 7000ден.
 • Пулмоангиографија со контраст 8000ден.
 • Нефролошки преглед 2000ден.
 • Колоноскопија со анестезија 14000ден.
 • Гастроскопија со анестезија 14000ден.
 • Виртуелна колоноскопија 12000ден.
 • МР матка со контраст 9000ден.
 • МР дојки 9000ден.

Превенцијата е најважна. Закажи преглед на 02/3091-484