Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

29.07.2020

Клиничката болница ,,Жан Митрев,, и РК „Голден Арт КЛ7“ и понатаму партнери во спортот

Клиничката болница ,,Жан Митрев,, останува медицински партнер кој ќе се грижи за здравјето на сите селекции од РК „Голден Арт КЛ7“. Деновиве во нашата клиника се одвиваат спортските прегледи на сите генерации ракометари од овој клуб кои вклучуваат: ЕКГ, ехо на срце , стрес тест и проверка на крвната слика, но секако најпрвин беа спроведени тестирања за COVID-19.

Стратегијата која ја спроведува и согласно која функционира РК „Голден Арт КЛ7“ е афирмација на млади македонски талентирани играчи. Со нашиот ангажман и подршка која несебично ја даваме сакаме позитивно да влијаеме на развој и промоција на талентираните млади домашни играчи и на спортот генерално.