Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

08.11.2010

НА 16.10.2010 ГОДИНА, ПЗУ „ФИЛИП ВТОРИ“ АКТИВНО УЧЕСТВУВАШЕ ВО АКЦИЈАТА „ЕМ УМЕАМ ЕМ МОЖАМ“

НА 16.10.2010 ГОДИНА, ПЗУ „ФИЛИП ВТОРИ“ АКТИВНО УЧЕСТВУВАШЕ ВО АКЦИЈАТА „ЕМ УМЕАМ ЕМ МОЖАМ“ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ОПШТИНА КАРПОШ

Како дел од Општина Карпош и успешните фирми кои се наоѓаат во оваа општина, на 16.10.2010 година, во период од 12 до 20 часот, болницата „Филип Втори“ активно учествуваше во акцијата „Ем умеам ем можам“, со бесплатни превентивни ехокардиографски и медицински прегледи. Акцијата се одржа во ТЦ Лептокарија.