Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

10.09.2014

Награда за најдобра веб страна

Награда за најдобра веб страна

Во рамките на меѓународниот избор за најдобра здравствена установа со најдобар менаџер, како и велнес центар, специјалната болница по хируршки болести “Филип Втори” во конкуренција со многу други иновативни, квалитетни и впечатливи сајтови, ја доби интернационалната награда за најдобра веб страна. Наградата е големо признание за тимот кој посветено работи на веб страната и континуирано го следи нејзиниот развој.

Покрај достигнувањата од областа на медицината, ова е уште една потврда за стручноста и високата едуцираност на персоналот од немедицинскиот сектор во специјалната болница по хируршки болести “Филип Втори”.