Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

01.11.2016

Персонализирана медицина во специјалната болница „Филип Втори“

Горди сме на уште една современа и уникатна услуга во делот на генетското тестирање и индивидуализирана медицина. За панелот на нови молекуларни и гетенстки тестови, коишто целат кон откривање на предиспозиции на разни болести може да се информирате подетално на следнава брошура.