Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

29.05.2017

Оглас за вработување

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Потребни квалификации:

Лиценца за обезбедување на лица и имот
Возраст: до 30 години
Познавање на англиски јазик. Познавање на други јазици е предност.
Возачка дозвола Б категорија

Вештини и способности:

Одлични комуникациски способности
Одговорност и лојалност
Динамични, иницијативни и насочени кон резултати.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: info@filipvtori.com Ве молиме во предметот на пораката  задолжително наведете за која работна позиција аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот e објавен на 29.05.2017 година и ќе трае до 05.06.2017 година.