Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

07.12.2010

ПРЕДАВАЊА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ИНВАЛИДИЗИРАНИТЕ ЛИЦА

ПРЕДАВАЊА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ИНВАЛИДИЗИРАНИТЕ ЛИЦА

По повод Денот на инвалидизираните лица, на 6.12.2010 година, во 16:00 часот, во салата на „Даре Џамбаз“ предавања ќе одржат др. Никола Христов, др. Билјана Божиновска и др. Звонко Атанасов.