Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

16.06.2014

Прв балкански митинг за аортна хирургија

Прв балкански митинг за аортна хирургија

На ден 09.05.2014 година, се oдржа првиот балкански митинг за Аортна хирургија, во просториите на Академијата на науки и уметности во Сараево.На средбата учествуваа реномирани кардиохирурзи од сите центри од бившите Југословенски републики.

Како поканет предавач Академик др. Жан Митрев зборуваше за “Хируршки пристапи во третманот на торакалната аорта“ и ги презентираше новините кои секојдневно се применуваат во нашиот центар.