Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

02.06.2021

Сезоната на патувања започнува -Специјална понуда за PCR Pooling тестови

За сите оние кои планираат да патуваат во странство, генетската лабораторија при клиничката болница Жан Митев креираше специјална понуда за семејства. Имено за 2 или повеќе членови од исто семејсто достапна е опцијата за PCR Pooling тестирање по цена од 1500 денари по лице. Резултатите се готови најдоцна 24 часа од земање на примерокот, а секој од семејството добива индивидуална потврда на странски јазик (англиски или германски) валидна за патување.

Ве молиме закажете термин кој ќе ви одговара на 02/3091-484.