Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

28.11.2014

Симпозиум во Приштина, Косово

Симпозиум во Приштина, Косово

На 10- ти Октомври 2014 година, во Приштина, Косово, под организација на “Association of Kosovo anaesthesiologist and CEEA (Committee for European Education in Anaesthesiology) office in Kosovo” како член на ESA (European Society of Anaesthesiology) и WFSA (World Federation of Societies of Anaesthesiologists), се одржа симпозиум од областа на кардиоaнестезијата.

На овој симпозиум учествуваа доктори од различни европски земји, меѓу кои како поканет предавач беше Др. Тања Анѓушева од специјалната болница по хирушки болести “Филип Втори”.

Предавањето на Др. Тања Анѓушева беше на тема “Cardio renal syndrome”.