Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

24.02.2015

Специјалната болница „Филип Втори“ постави интерактивен блог за посетителите на фан страната на face

Специјалната болница „Филип Втори“ постави интерактивен блог за посетителите на фан страната на facebook

Почитувани,

На нашата фејсбук страна поставивме блог со наслов„ Тема на неделата“. Тоа ќе биде редовна содржина која ќе ја објавуваме секој вторник.Темата за оваа недела е „Покачен крвен притисок-хипертензија“. Доколку сакате да ги споделите Вашите искуства, ако имате некоја дилеми или прашања поврзани со темата, одете на ФБ страната на Специјалната болница по хирушки болести „Филип Втори“ и бидете дискутант со оставање на Ваш коментар.Ова е линкот кој Ве води до темата. Сите Ваши прашања ќе бидат одговорени од страна на лекарскиот тим на нашата болница.