Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

24.01.2011

УРГЕНТНА МЕДИЦИНСКА УСЛУГА 24 ЧАСА ВО ДИЈАГНОСТИЧКИ ЦЕНТАР НА ФИЛИП ВТОРИ

Работиме континуирано за време на празниците , ехо интернистички и кардиоваскуларни, абдоменални и ортопедски прегледи и хирушки интервенции.

24 часови томографска дијагностика , биохемиска и микробиолошка лабараторија и трансфузиологија.

Информации 02/ 30 91 484