Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

10.11.2020

Уште еден од многу излекувани пациенти од ковид центарот на нашата клиника заминува дома

Овој 55 годишен велешанец по една недела лежење во инфективното одделение во Велешката болница решил да го побара својот спас во нашата клиника.

Во ковид одделението на нашата клиника веднаш почнал процесот на хемофилтрација за што сведочи и самиот пациент. Опоравувањето течело бавно, поради неговата тешка состојба во која бил донесен … но, сепак, по неколку дена се појавиле првите знаци за надеж дека ќе биде подобро.

Брзо и ефикасното лекување е клучот на успешниот третман за што говори и нашиот пациент. Тој упатува порака до сите кои се болни да не чекаат да им се влоши состојбата па потоа да бараат спас.