Брзо и едноставно – Закажете online!

Дневна доза здравје

април 04,2020

Почитувани,

Следејќи ги современите трендови на дигитализација, Zan Mitrev Clinic го усоврши системот на закажување термин.

За да бидеме поблизу и секогаш достапни за Вас, воведовме ONLINE закажување со што го поедноставивме процесот на закажување термин за нашите услуги.

Преку новата апликација со само неколку кликања можете да закажете термин за преглед, снимање или интервенција кои сметате дека Ви се потребни, како и да го одберете Вашиот лекар.

Нема ред и чекање, закажете online на www.zmc.mk или на следниот линк https://zmc.tiktak.mk/