COVID-19 пункт: Сите опции на едно место

Дневна доза здравје

јануари 01,2021


И во новата 2021 година, борбата со пандемијата предизикана од коронавирусот сеуште трае.

Нашиот COVID-19 пункт ви е на располагање секој работен ден од 8:00 до 15:00 часот, додека за викендите работното време е од 8:00 до 15:00 часот.

Во склоп на овој пункт освен разните видови на тестови за утврдување на присуство на вирусот сите одобрени од СЗО, овозможивме и рентген снимање, CT скен и земање примероци за дополнителни лабораториски анализи за COVID-19.

Достапни се и сите варијанти на тестирање за веќе прележана COVID-19 инфекција како антигени и антитела.

Можни се прегледи од лекар за пациенти позитивни на COVID-19, по претходно закажан термин.

Никој нема да биде вратен, а за оние кои ќе закажат термин он-лајн следува 10% намалување на цената на услугите.

Повеќе информации и закажување на 02/3091 484 или на www.zmc.mk