Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

12.09.2022

Бесплатни кардио прегледи за сите наши пациенти оперирани од срце

Користете го срцето, направете нешто од срце

По повод претстојниот Светски ден на срцето – 29 септември, организираме БЕСПЛАТНИ КАРДИО ПРЕГЛЕДИ за сите наши пациенти оперирани од срце.

Кога станува збор за болестите на срцето, нашата цел е да работиме и на подигнување на свесноста во однос на исклучителната важност на превентивните прегледи. Токму затоа почнувајќи до крајот на септември Клиничката болница Жан Митрев за сите свои пациенти оперирани од срце овизможува бесплатен кардио преглед.

За да закажете термин јавете се во нашиот контакт центар на 02/3091-484