Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Настани

19.04.2021

Горди сме на постигнатото, по успешната трансплантација

Ние се грижиме за сите пациенти!
Бевме во посета на 22 годишното момче кое вчера доби нова шанса за живот. Тој е во одлична состојба за што говорат и насмевките на докторите
Горди сме на постигнатото, по успешната трансплантација огромно БЛАГОДАРИМЕ на сите вас, за поддршката и убавите зборови.