Горди сме на постигнатото, по успешната трансплантација

Настани

април 04,2021

Ние се грижиме за сите пациенти!
Бевме во посета на 22 годишното момче кое вчера доби нова шанса за живот. Тој е во одлична состојба за што говорат и насмевките на докторите
Горди сме на постигнатото, по успешната трансплантација огромно БЛАГОДАРИМЕ на сите вас, за поддршката и убавите зборови.