Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Одржан симпозиум на трансфузиолози на РМ

Назад до Настани

04.03.2019

Одржан симпозиум на трансфузиолози на РМ

Здружението на трансфузиолози на РМ во аудиториумот на нашата клиника на 27.02.2019 го одржа својот симпозиум под мотото „Предизвици и новини во третман на хемофилија А“.

Многу излагања и дебати на темата која предизвика голем интерес кој продолжи со неформално дружење во рестотанот „Пулс“, во склоп на ZMC.