Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

21.09.2018

Презентација на портфолиото на компанијата EWOPHARMA

Во аудиториумот на Zan Mitrev Clinic се одржа презентација на портфолиото на компанијата EWOPHARMA.

Пред докторите на клиниката, д-р Верица Ристовска, како претставник на EWOPHARMA, ги претстави препаратите кои што ги нудат на нашиот здравствен систем.