Презентација на портфолиото на компанијата EWOPHARMA

Настани

септември 09,2018

Во аудиториумот на Zan Mitrev Clinic се одржа презентација на портфолиото на компанијата EWOPHARMA.

Пред докторите на клиниката, д-р Верица Ристовска, како претставник на EWOPHARMA, ги претстави препаратите кои што ги нудат на нашиот здравствен систем.