Оглас за вработување

Дневна доза здравје

февруари 02,2018

ПЗУ Жан Митрев има потреба од:

Доктор на медицина

Потребни квалификации:

Завршен медицински факултет
Без работно искуство,
Познавање на англиски јазик,
Работно користење на компјутер – MS office.

Личен профил:

Професионален и позитивен однос,
Љубезност, учтивост и хуманост,
Способност за самостојна и тимска работа.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: info@zmc.mk. Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција „Доктор на медицина“ за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот e објавен на 07.02.2018 година и ќе трае до 15.02.2018 година.