Пакет понуда за диетотерапија и готвена храна со вклучена достава

Дневна доза здравје

септември 09,2020

Проблемот со вишок килограми се повеќе го попречува нормалното функционирање и влијае на нашата психолошка состојба. Причините за прекумерна тежина може да бидат најразлични и најчесто потекнуваат од брзото темпо на живот комбинирано со многубројни активности.
Модерниот начин на живот резултира со недостаток на време за подготовка на храна.

Затоа, водени од овие причини и гледајќи ги потребите на досегашните пациенти, одлучивме да направиме спој на лесно слабеење  кое вклучува советување од нутриционист, целосно мени со храна подготвена и доставена на посакуваната локација. Персонализираниот пристап овозможува едноставно и брзо постигнување на зададените цели.

За сите кои сакаат здраво и брзо слабеење, но немаат време да подготват храна дома.

Пакет понуда за диетотерапија и готвена храна за 30 дена со вклучена достава.

Број на оброци дневно: 3

Достава: секој ден (вклучено викенд и празници)

Што треба да направите за да почнете со диетотерапијата:

  • Закажете термин за нутритивно советување со наш нутриционист и ќе добиете персонален план за исхрана создаден специфично за постигнување на вашите цели

Целни диетотерипии:

  • Редукциона диетотерапија за ефективно слабеење
  • Веганска исхрана
  • Детокс 30 дневна програма за прочистување и ослободување од тегоби на кожни болести
  • Кетогена редукциона исхрана за ефективно слабеење или прочистување на масни наслаги
  • Исхрана за спортска поткрепа и успешна реализација
  • Балансирани исхрани за дијабетичари, кардиоваскуларни заболувања.
  • Детска исхрана

Цена на пакетот за диетотерапија+ 30 дневна исхрана + достава на храна  = 22 000 денари