Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Зоран Веловски го прослави својот 55 роденден

Назад до Искуства

05.04.2023

Зоран Веловски го прослави својот 55 роденден

Нашиот пациент од Битола имаше двојна причина за славење, успешната операција на срцето и неговиот 55 роденден. Имено на г-дин Зоран Веловски му беше направена сложена кардиохируршка операција. Тој веќе се опоравува одлично. Му посакуваме добро здравје и да си прослави уште многу родендени.