Зоран Веловски го прослави својот 55 роденден

април 04,2023

Зоран Веловски го прослави својот 55 роденден

Нашиот пациент од Битола имаше двојна причина за славење, успешната операција на срцето и неговиот 55 роденден. Имено на г-дин Зоран Веловски му беше направена сложена кардиохируршка операција. Тој веќе се опоравува одлично. Му посакуваме добро здравје и да си прослави уште многу родендени.