Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

21.07.2022

Njoftim

Ju njoftojmë se gjatë ditëve të fundit personat përgjegjës nga Spitali klinik Zhan Mitrev kanë qenë në kontakt me shërbimet inspektuese nga MALMED, DSZI, si dhe me Prokurorinë Themelore Publike (OJO) dhe Ministrinë e Brendshme, me qëllim dorëzimin e dokumentacionit të kërkuar.
Sikurse edhe më parë, në interes të konstatimit të gjendjes faktike, mbetemi në dispozicion për bashkëpunim me të gjitha autoritetet zyrtare shtetërore.

U bëjmë thirrje mediave dhe të gjithë të interesuarve që të përmbahen nga konkluzione të parakohshme dhe spekulime të ndryshme.