Тестирање за COVID- 19 во домашни услови

Дневна доза здравје

април 04,2020

Во услови на прогласена пандемија од COVID-19, Zan Mitrev Clinic непречено нуди здравствени услуги за сите пациенти и ги превзема сите мерки и протоколи за заштита на пациентите и вработените.

За оние кои не можат да дојдат во клиниката имаме нова услуга- земање на примерок за испитување на COVID-19 во домашни услови.

Термин може да закажете во период од 07 до  20 часот секој работен ден, а за викенд од 07 до 15 часот, преку телефонскиот број:  02/3091 484 или преку електронската пошта: infosalter@zmc.mk