Zan Mitrev Clinic вработува психолог

Дневна доза здравје

декември 12,2018

My alt text

Zan Mitrev Clinic вработува психолог

Потребни квалификации:

Минимум Високо образование – Дипломиран психолог

– Претходно работно искуство од минимум две (2) години во здравствена установа како психолог ќе се смета за предност.

– Лиценца за работа од Комората на психолози

– Одлично познавање на Македонски, Албански и Англиски јазик

– Одлично познавање на MS Office програмот

Искуство во истражување и познавање на SPSS програмот ќе се смета за предност

– Акредитираност од Европските здруженија за психотерапија ќе се смета за предност

 

Одговорности и работни задачи:

– Идентификување на однесувања кои може да го нарушат здравјето на индивидуата

– Поттикнување на позитивни однесувања и здрави животни навики

– Соодветно планирање на психолошки интервенции наменети за поддршка на пациентите кои се спремаат или поминале низ оперативен третман на сите оддели низ болницата, вклучувајќи:

* Психоедукација на пациенти и семејства

* Активно учество во тековната работа на одделот

* Учество во научно-истражувачката работа на одделот

 

Вештини и способности:

-Висок степен на лична организираност

-Способност за менаџирање со време и одредување на приоритети

-Способност за тимска работа

-Развиени интерперсонални вештини

-Способност за работа во динамична средина

-Висока флексибилност и адаптибилност

 

Вашето CV испратете го на е-маил: vrabotuvanje@zmc.mk .

Истиот ќе трае до 25.12.2018 година.