Апартманско сместување

Дневна доза здравје

јуни 06,2016

Новата болница во која работи тимот на д-р Жан Митрев е една од најмодерно опремените болници во светот. Освен врвната медицинска услуга која се спроведува според највисоките стандарди во сите делови од болницата, таа им нуди на пациентите и можност за избор на апартманско сместување. Со него е овозможен ВИП третман за време на нивниот болнички престој. Болница со услови како во хотел од висока категорија, тоа се најчестите коментари на пациентите кој пресојувале во овие апартмани. Со тоа е постигната целта , пациентот од кај нас да се чуствува пријатно, опуштено и да замине дома , не само излекуван, туку задоволен и среќен.

ВИП апартманите нудат комплетно изолиран простор, со загарантирана приватност и техничка поддршка за целосна интензивна нега. Во пријатен амбиент, на пациентите им е овозможено присуство на нивните најблиски со засебен дел во апартманот направен токму за нив. Пациентите имаат 24 часовен интернет, ТВ , храна од „ А-ла карт“ мени и 24 часовна услуга од медицинскиот и сервисниот персонал на болницата. Користењето на интернет и ТВ е овозможено според највисоките технички но и медицински стандарди, со апарати кои се мобилни и флексибилни за покомотен пристап на пациентот до нив.
Осветлувањето во апартманите е уникатно за овие простори и нуди софистицирана хромо терапија која помага во релаксацијата и подоброто заздравување на пациентите. Тие имаат можност сами да изберат боја во која сакаат да биде светлината во апартманот како и силината на истата.
ВИП апартманот ДЕ ЛУКС за разлика од останатите ВИП апартмани е со поголема површина како за пациентот така и за престој на неговите посетители. Сите апартмани располагаат со комплетно опремени пространи тоалети, специјално проектирани и изведени за потребите на пациентите.

Опременоста и услугите кои ги нудиме во апартманите обезбедуваат комодитет не само за пациентите и за нивните најблиски. На располагање ги имаат сите видови ресторански услуги, перална и ВИП третман од страна на персоналот.
Сместувањето на пациентите во ВИП апартманите е овозможено и на пациенти кои не се на болничко лекување туку имаат потреба за одредени испитувања при дијагностицирање на некои заболувања.