Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

20.03.2020

Известување

Почитувани граѓани,

Овие денови ни се заканува опасноста од вирусот COVID- 19 и стравуваме од последиците кои тој ги предизвикува.

Како општествено одговорна компанија, нашата клиника ги понуди сите свои ресурси на државата, во интерес на побрзо, поуспешно справување со вирусот, како и со цел сплотување на јавното и приватното здравство, и единство во здравствениот систем. Познато е дека во Клиничка болница „Жан Митрев“ се прават тестови за дијагностицирање на коронавирусот што придонесува за негово рано откривање.

Покрај коронавирусот свесни сме дека граѓаните имаат и други здравствени проблеми поврзани со кардиоваскуларните болести, други хронични и малигни заболувања. Меѓу нив има и такви чие одложување може да придонесе до витално загрозувачка состојба.

Затоа, сите пациенти кои имаат потреба од неопходна здравствена услуга, вклучувајќи ги операциите и интервенциите можат да се јават во нашата клиника со цел да ја оцениме итноста на нивната здравствена состојба. Доколку треба да се изврши оперативен третман или интервенција, клиниката бесплатно ќе го тестира пациентот за COVID-19 и ако истиот е негативен ќе биде спроведено болничко лекување.

За дополнителни информации Ве молиме да не контактирате на:

Тел: 389 – (0)2- 30 91 484

info@zmc.mk