Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

26.09.2018

Повик за петта едукациска школа за медицински сестри/техничари

Со посебно задоволство ве информираме дека во тек се подготовките за петата Едукациска школа за медицински сестри и техничари во ПЗУ ЖАН МИТРЕВ – Скопје.
Ги повикуваме сите заинтересирани медицински сестри/техничари кои имаат положен државен испит, со или без работно искуство, со мотив за професионална обука и надградување, кои се заинтересирани да работат во ПЗУ ЖАН МИТРЕВ, да ги поднесат CV-јата на vrabotuvanje@zmc.mk со назнака: „За Едукациска школа“, од 27.09.2018 до 05.10.2018 година.

Со сите избрани кандидати ќе биде закажан информативен разговор.