Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Центар за естетска дерматологија

Центарот за естетска дерматологија при клиничката болницa Жан Митрев е сеопфатен медицински и козметичко-дерматолошки оддел кој нуди целосен спектар на медицинска и хируршка нега, како и естетско подобрување. Ние сериозно го сфаќаме здравјето на вашата кожа, бидејќи кожата не само што е најголемиот орган на вашето тело, туку е критична имунолошка бариера која ве одржува безбедни и здрави во вашата околина. Од едноставни акни до комплексни нарушувања на кожата, нашата мисија е да обезбедиме најнапредна нега на кожата за нашите пациенти. Бидејќи сакаме да ја разбудиме вашата убавина од внатре ние нудиме комплетен пристап кој вклучува можности за персонализирани препораки за исхрана, суплементи и нега прилагодени на вашите потреби и желби. Квалитетот и професионалниот пристап се наш приоритет. Овде секој третман е персонализиран и по мерка на нашите пациенти, а приватноста загарантирана. Ние ги применуваме светските трендови во пракса и користиме докажани брендови на препарати. Наша главна цел е задржување на природниот изглед при разубавувањето, но исто така и промовирање на здрав живот и подобрување на севкупната задравствена состојба и животни навики, вклучително нутритивниот аспект со совети за исхрана природни маслa, медицинска козметика и озон терапија. Нашиот тим искусни дерматолози, обучени од светски признати експерти ви стојат на располагање за: Естетска дерматологија, козметологија и дијагностика.

Бесплатна Консултација