Закажете преглед

Закажи преглед

Домашна посета

Почитувани,

Zan Mitrev Clinic воведува нова услуга- ДОМАШНА ПОСЕТА со преглед од кардиолог, за сите пациенти кои поради пандемијата не можат да дојдат во нашата клиника, а имаат кардиоваскуларни заболувања.

Закажете термин за домашна посета во период од 07 до 20 часот секој работен ден, а за викенд од 07 до 15 часот, преку телефонскиот број:  02/3091 484 или преку електронската пошта: infosalter@zmc.mk.

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

04.05.2019

Пациенти и вработени од Zan Mitrev Clinic трчаа на Скопскиот маратон

Слободан Додевски е пациент на нашата клиника кој и по неколкуте операции изминативе години е во одлична состојба и како учесник на денешниот скопски маратон (04.05.2019) ја предводеше екипата на вработени во оваа традиционална трка.

Четириесетината вработени од речиси сите оддели покажаа како спортот може да испрати силни пораки на заедништво, силен дух, единство и дружељубие помеѓу пациентите и медицинскиот кадар, врска која се негува и по напуштањето на болничките одделенија.

Успешно завршената трка покажа дека сите бевме подготвени и доволно добро концентрирани со избалансирани сили да ги заокружиме идеите кои сме ги започнале, што всушност е и метод на целокупното наше работење.

Остануваме „Пат кон надеж“ за сите оние на кои сме им потребни во моментите кога е најтешко.

До следниот маратон … останете во добро здравје и добро расположение!