Известување за гласот за вработување

Дневна доза здравје

мај 05,2016

Почитувани,

Ве информираме дека огласот за вработување кој беше објавен на 28.04.2016 година е завршен.

Ви благодариме на сите кои аплициравте за посочените работни места.

Со почит

Тимот на д-р Жан Митрев