Оглас за вработување

Дневна доза здравје

септември 09,2017

ПЗУ ЖАН МИТРЕВ е современа, модерна и специјализирана болница, уникатна по своите медицински услуги и претставува пример во земјата и регионот по користењето на најсовремените протоколи во лекување и грижа на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

ПЗУ ЖАН МИТРЕВ за потребите во РАДИОДИЈАГНОСТИЧКИОТ оддел објавува оглас за вработување на:

СПЕЦИЈАЛИСТ по радиодијагностика или специјализант на последна година на специјализација по радиодијагностика (1 доктор)

Потребни квалификации:

Завршено Медицински факултет – специјализација по радиодијагностика
Познавање на англиски јазик

Личен профил:

Професионален и позитивен однос
Љубезност, учтивост и хуманост,
Способност за самостојна и тимска работа.

Огласот e објавен на 18.09.2017 година и ќе трае до 30.09.2017 година. Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: info@zmc.mk, со задолжителна назнака „За оглас за специјалист по радиодијагностика“. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!