Оглас за вработување

Дневна доза здравје

ноември 11,2017

Жан Митрев Клиник објавува оглас за вработување на фармацевти(2) за следниве работни места:

Фармацевт во болничка аптека ( 1) лице

Потребни квалификации:

Завршен Фармацевтски факултет
Лиценца за работа
Без и со работно искуство( се смета за предност)
Одлично познавање на англиски јазик, а дополнителен јазик ќе се смета за предност
Одлично познавање на MS Office
Истакнат интерес за работа во клиничка фармација

Личен профил:

Професионален и позитивен однос
Комуникативност и љубезност
Способност за тимска работа и адаптирање на промени.

Огласот e објавен на 22.11.2017 година и ќе трае до 01.12.2017 година. Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: info@zmc.mk ,  со задолжителна назнака “За оглас за фармацевт во болничка аптека”. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Фармацевт во комерцијална аптека ( 1) лице

Потребни квалификации:

Завршен Фармацевтски факултет
Лиценца за работа
Без и со работно искуство (се смета за предност)
Одлично познавање на англиски јазик, а дополнителен јазик ќе се смета за предност
Одлично познавање на MS Office

Личен профил:

Професионален и позитивен однос
Комуникативност и љубезност
Способност за тимска работа и адаптирање на промени.

Огласот e објавен на 22.11.2017 година и ќе трае до 01.12.2017 година. Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: info@zmc.mk ,  со задолжителна назнака “За оглас за фармацевт во комерцијална аптека”. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!